Pentukurssi 

Ensimmäinen kerta on luentomuotoinen ilman koiria.

Kurssi kestää 5 koulutuskertaa (joista ensimmäinen on luento ilman koiria) ja kurssille otetaan maksimissaan 5 pentua.

Kurssi on tarkoitettu alle 8kk vanhoille pennuille.

Alaikärajaa ei ole. 

Harjoittelemme perustottelevaisuus asioita, hyvän käyttäytymisen perusteita (mm. hihnakävelyä vetämättä ja peruskäskyjen noudattamista), rauhoittumista sekä sosiaalisia taitoja toisten koirien ja vieraiden ihmisten kanssa. Perustamme kurssin hyvälle ja positiiviselle yhteistyölle pennun ja ohjaajan välillä ja oikean tunnetilan luomiselle jatkokoulutusta ajatellen.

Perustottelevaisuus 

Ensimmäinen kerta on luentomuotoinen ilman koiria.

Kurssille otetaan 5 koirakkoa. Ei pääsyvaatimuksia, rokotusten tulee olla kunnossa.

Harjoittelemme perustottelevaisuus asioita haastavammassakin ympäristössä, ratkomme myös yhdessä mahdollisia ongelmia. Kurssi sisältää 8 koulutuskertaa, joista ensimmäinen on luento ilman koiria. Pyrimme lisäämään kontaktia ja hyvää yhteistyötä ohjaajan ja koiran välillä.

Jatkokurssit 

Jatkoryhmiä pyörii kolme eritasoista ryhmää. Koirakot jaetaan ryhmiin kunkin tason mukaan.

Jatkoryhmiin otetaan koirakoita, joilla perustaso on hallinnassa.
Jatkokurssit kestävät aina 5 viikkoa kerrallaan.

 

Yksityistunti

Mikäli sinulla on tiettyjä haasteita tottelevaisuuden osalta koirasi kanssa, voit varata yksityistunnin. Yksityistunnilla voimme harjoitella intensiivisesti nimenomaan ongelma-alueita, oli kyse sitten kontaktinpuutteesta, motivointiongelmista, tai jonkun /joidenkin tottelevaisuusliikkeiden hiomisesta tai parantamisesta. Yksityistunti kestää 45min ja on tärkeää että mietit valmiiksi mitkä ovat ne nimenomaiset asiat mitä toivot käytävän läpi. Tällöin saat koirasi kanssa tunnista parhaan hyödyn!

 

KÄVELYSTÄ KIVAA (SEURAAVA KURSSIN AJANKOHTA AVOIN)

Kyllästyttääkö elämä koiran kanssa, jolta puuttuu käytöstapoja? Ehkä teillä on isoja tai pieniä ongelmia, tai vain haluat luoda koiraasi parempaa suhdetta? Olisiko arki koiran kanssa mukavampaa, jos löytäisitte yhteisen sävelen? Tarvitsetko neuvoa siihen, kuinka opettaa koiraasi? Tervetuloa harjoittelemaan parempaa yhteistyötä koiran kanssa!

Kävelystä Kivaa –kurssilla tapaamisia järjestetään kaksi, ensimmäinen "kenttäolosuhteissa" (kesto n. 1,5h), toinen keskustan liikenteessä kahteen ryhmään jaettuna (kesto 45-60min).

Ensimmäisellä tapaamiskerralla käymme läpi metodeita vetämisen lopettamiseksi ja harjoittelemme ohituksia vähemmällä häiriöllä. Keskitymme myös syihin, mistä ongelmat kunkin koirakon kohdalla johtuvat. Aloitamme harjoitukset kontrolloidusti aluksi provosoimattoman koiran kanssa. Etenemme pikkuhiljaa jokaisen osalta vaativampiin ohituksiin. Valitsemme etäisyydet jokaiselle koiralle sopiviksi siten, että koiralla on hyvä mahdollisuus onnistua ja saamme näin vahvistettua oikeaa käytössä positiivisesti.

Toisella kerralla siirrymme liikenteen joukkoon tekemään tositilanne treenejä! Aloitamme jälleen harjoitukset helpommista kohtaamisista ja siirrymme jokaisen koirakon kykyjen mukaan asteittain vaikeampaan. Kiinnitämme paljon huomiota ohjaajan toimintaan, mm. rentouteen, oikea-aikaisuuteen, äänensävyyn ja taluttimen käsittelyyn. Luomme myös yllättäviä tilanteita, joita arkielämässäkään ei voi koiran kanssa välttää.

Kurssille ovat tervetulleita kaikki koirakot, joille taluttimessa kauniisti kulkeminen on ongelmallista. Myös remmirähjät ovat tervetulleita, mutta ääripään tapauksissa suosittelemme ensin ongelmakorjauskäyntiä.

Koirakoita mahtuu mukaan maksimissaan 10, kurssi järjestetään minimissään kuudelle koirakolle.

Kysy kurssien aikatauluista, päivitämme myös ahkerammin facebook -sivua!

Powered by Aava 3